juli 26, 2013

Take me out to the ball game

Efter en vecka med upp emot 40 grader, var det en chock att komma ut i morse till runt 23 och mulet. På sätt och vis var det bra att det inte var supervarmt när vi skulle på baseball-match. Det visade sig att termostaten är trasig, så det är därför det har varit så kallt inne. Nu när det inte är så varmt ute, har vi stängt av ACn och kör på öppna fönster i stället. Precis lagom. 

Vi åkte iväg och mötte Russ, en bloggare som Risto känner, på Times Square och tog sjuan ut till Queens och Mets arena Citi Field.


De professionella spelarna kan kasta 140 km/tim, Hannes och Hilda nådde inte riktigt till de höjderna i dag.
New York Mets möter Atlanta Bravers. 

Hot sausage in a roll. Excellent. (Den är där under.)

Russ är Mets-fan och något av en baseball-expert, så vi hade live commenting hela matchen. Sport är inte min grej, men det här är vad jag såg:


Hannes är inte heller särskilt intresserad av själva spelet, men tog som sin uppgift att dokumentera matchen och oss.

Sånt här älskar jag! Inning-paus och planputsning.


Ain't that America!

Och när vi nu är inne på amerikanska godsaker, så är det här en riktigt fin uppfinning - skålformade chips (skönt att inta framför Seinfeld hemma också). Salsan är starkare här än hemma också, mums!


I dag testade jag popcorn som jag bara sett på film. Det är något lite nervöst med att sätta en folieförpackning på gasspisen, så jag stod bredvid på helspänn hela tiden. 

Om man missade det innan man drog upp fliken, finns en ny varning precis under...

...och en till när locket är borta. 

Börjar ryka och växa. 

Klart!

I dag har vi bokat hyrbil och hotell för att besöka Washington, DC på söndag till måndag. Sen är det andra halvlek, New York!

1 kommentar: