juli 20, 2013

Arty party

Moderna konstmuseet New Museum hade "block party", där barnen hade workshops (pysselbord på svenska) med aktiviteter kopplade till utställningarna, och fick beskriva vad de tyckte var konst.

Hilda pysslar ett "American landscape".

Hannes märker ut sina favoritställen i New York. 

På block partyt hade performance-gruppen Aunts ett framträdande, och det var fruktansvärt roligt (inte med flit). Jag har aldrig sett ett performance, bara parodier på sådana, men vad jag förstår så är det ungefär samma sak. 

"WHAT TYPE OF LIPGLOSS GOES WITH MY SENSE OF SECURITY?"

Killen ovanför drabbades av plötsliga energiutbrott, först hoppade han runt i nåt slags modern jazz, sen lugnade han ner sig, för att sekunden senare dra på sig peruk, bikinitop och en konstgräsmatta, och göra utfall mot publiken. När han var klar, kastade han sig ner på gräsmattan, skrev ner en dikt som han sedan läste tre gånger i mikrofonen. Om han inte tagit droger eller  hade tvångssymptom, så led han av (eller njöt av) extremt uppmärksamhetsbehov.

Det är så svårt att kritisera konst och performances, lite som att försöka argumentera med någon väldigt religiös. Men jag undrar verkligen...vad var det där egentligen? :)

Ordning och reda, tillfredsställelse för perfektionisten i M&M store.

De små benen vilar med glass och shake vid Trump Tower.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar