november 19, 2008

Någonting djupare än vardagen

Bra fråga.

Just nu är det ganska jobbigt att hinna med allting. Det är ett intensivt jobb, två barn som ska utvecklingssamtalas och barnkalasas, föräldraföreningar som ska tillfredsställas och samveten som ska förbättras. Hur mycket hjälp man än får från familj och kolleger, så känns det ibland bara för mycket. Som nu.

Men ändå...när jag nu satte på datorn för att förbereda för möte i morgon/betala räkningar/svara på ett otal skolmejl om julmarknad/uppdatera mammapappa.com, så öppnades min startsida dn.se och jag möttes av frågan "Är du lycklig?". Utan att ens tveka, klickade jag "ja", inte automatiskt, utan för att jag verkligen menade det. För hur jobbigt det än är, så har jag ett fantastiskt liv. Jag har världens bästa man, världens gulligaste och duktigaste barn, världens bästa föräldrar, syskon och svärmor som alltid ställer upp, världens roligaste jobb och är dessutom stolt och nöjd med vem jag själv är.

Jag är lycklig.
Men väldigt, väldigt trött. :)

1 kommentar:

  1. Ibland klagar jag över det ena och det andra. Ändå tänker jag ofta på att jag är lycklig, inte så att jag går omkring på moln direkt, men att jag är så tacksam för min fantastiska familj, att jag är frisk, att jag har ett roligt jobb och att livet är härligt att leva.

    SvaraRadera