januari 25, 2008

Sorgligt, gulligt och roligt

En varm kille, och extatisk.

Det var en känslomässig dag på många sätt. Ceremonin för min älskade farmor, som blev en ängel i julas, var vacker, sorglig och väldigt farmorsk. Det var skönt att tillbringa kvällen tillsammans med familjen, och vara så glad att jag fortfarande har dem hos mig i många år framöver.

Någonting har tagit åt min bror. Kanske har han också haft en extra känslomässig vecka, eller så har han helt enkelt så mycket kärlek till världen att det bara svämmar över på märkliga ställen. Han har tydligen skickat ut den här rufsiga valphälsningen till alla sina Facebook-kompisar, utan att veta om det förrän en av dem skickade ett meddelande tillbaka. "Jävlar! Nu går jag ur Facebook!" sa Jocke, medan Jenny och jag skrattade så vi tappade andan när vi sökte upp hans vänner en efter en och såg samma valpar plira mot oss från varenda wall.

Det var längesedan jag skrattade så mycket. Jag vet inte vad som är roligast - att han har skickat ut det till alla, att han inte gillar hundar, eller att bara en har reagerat!

4 kommentarer:

 1. Vid såna här tillfällen önskar man att man inte hade så många flyktiga bekanta på facebook. Glappet mellan lite kallsnack typ vart tredje år och mitt meddelande känns ganska stort!

  SvaraRadera
 2. Det blir inte mycket bättre än såhär!! Det är verkligen roligt på så många plan.

  SvaraRadera
 3. Men vi som fick de där gulliga hundar nu raderade blir lite ledsna. Jocke! I need you by my side

  SvaraRadera
 4. Hihihi! Tyvärr fick jag ingen sån hälsning, tur att Jessi finns att förlänga och bevara ögonblicket då musen träffar "Forward to all"-knappen..!
  Tack Jocke!

  SvaraRadera